Progressive Pumk Projects | PPP
15629
home,page,page-id-15629,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

SIGUES EL TEU PROJECTE

DEIXA PETJADA AL MERCAT

PROGRESSIVE

Avançar progressivament en el mercat, traspassar les idees i concepcions de mercat mantingudes fins al moment, superar els límits de mercat gradualment.

PUMK

Conjunció de les paraules PUNK i MARKET. Pensament provocador i inconformista cap allò que ens limita la nostra acció de mercat.

PROJECTS

Projectar vol dir qüestionar, plantejar, redefinir i ajudar a llançar , mantenir o rellançar projectes amb vocació de mercat.

#SER // Definició i identitat // T’ajudem a ser, aplicant el pensament en un mateix, definint el que s’és i el que no s’és, definint els límits del que busquem ser. Cogito ergo sum. #AVANÇAR // Arquitectura de mercat // T’ajudem a ser, aplicant el pensament en un mateix, definint el que s’és i el que no s’és, definint els límits del que busquem ser. Cogito ergo sum. #TRANSCENDIR// Estratègia de mercat // T’ajudem a ser, aplicant el pensament en un mateix, definint el que s’és i el que no s’és, definint els límits del que busquem ser. Cogito ergo sum.

BLOG