Progressive Pumk Projects | Progressive Pumk Cultural Challenge
15702
page,page-id-15702,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Progressive Pumk Cultural Challenge

Com arribar als cims on estan les actuals empreses de referència a partir d’experiències d’agents culturals; actors, músics, escriptors, ballarins, etc? Com millorar copiant la innovació cultural actual? Avançar amb els nous genis de la cultura? Innovar amb els més innovadors? trencar amb el que s’està fent gràcies a la contraposició d’artistes que no temen al fracàs i a la incomprensió?

 

Si tan sols un d’aquests reptes et motiva, tu ets un dels nostres. Apropa’t a vivències culturals per sortir de la monotonia i trencar amb la mediocritat del moment.

A través d’una dinàmica on interactuem amb persones i empreses amb realitats culturals totalment oposades a la nostra empresa i sector, es proposa desafiar la mateixa cultura de la nostra empresa, per trencar les barreres que la nostra cultura d’empresa ha creat, trobar noves idees per aplicar-les al mercat, fer avançar les nostres habilitats com empresa i gerents; igualment com ho fa la cultura quan trenca amb els canons del moment. Proposant alternatives, trencant l’status quo establert i creant noves posicions de mercat, més fortes, amb més valor i sentit pel mercat i per a nosaltres.

PROCÉS DE PROGRESSIVE PUMK CULTURAL CHALLENGE

Després d’un primer moment on definim la nostra cultura d’empresa i els seus reptes, és a dir; després de descriure els valors, comportaments i pensaments que ens defineixen com a empresaris i com a empreses, i que, condueixen les nostres accions de mercat, arriba un segon moment de la dinàmica. La confrontació d’aquesta realitat cultural que tenim tan clara, amb altres agents; persones, empreses, institucions, etc. que provenen de realitats culturals absolutament contraposades a les nostres.

 

La cultura és el motor per avançar, la trajectòria d’aquesta es marca amb cada un dels avenços, de les transgressions que es fan sobre la mateixa, la fe en el progrés existeix gràcies a la cultura, i nosaltres com a empresa, estem lligats a ella per avançar.

 

Per això, i aprofitant les diferencies culturals dels participants, en la tercera i última fase d’aquest procés, explotem totes les possibilitats, provant i enfrontant les habilitats de cada realitat cultura, per obrir escletxes a la innovació, per diferenciar-nos, per marcar i traspassar les nostres possibilitats de creixement de mercat fins a cimeres insospitades.

ELS OBJECTIUS
  • Crear un discurs fort, transgressor clar i convincent per la nostra empresa, diferenciant-nos de la competència.
  • Trobar sortides a reptes on només hi veiem murs impossibles de traspassar.
  • Connectar la cultura de la nostra empresa amb el mercat, millorar la imatge de la nostra empresa i la comprensió de mercat d’aquesta cultura i forma de ser.
  • Exposar-nos una i una altra vegada als nostres reptes i pors de mercat, guanyant seguretat en nosaltres i en la nostra empresa, oblidant-nos de tabús socials i convencionalismes del moment.
  • Posar a prova la nostra empresa i els seus valors.
  • Crear una nova cultura d’empresa.
A QUI ES DIRIGEIX
  • Gerents d’empresa
  • Empresaris
  • Departaments d’empresa en contacte amb el mercat
  • Gerents d’àrees en contacte amb persones; recursos humans, màrqueting, estratègia, relacions públiques, etc.
AMB LA PARTICIPACIÓ DE: